6a. Jornada ACITSL 2019

BENVINGUDA


L'Associació Catalana d'Infermeria del Treball i Salut Laboral (ACITSL) vol continuar fer-vos partícips d'aquesta iniciativa que és la 6a. Jornada Catalana d'Infemeria del Treball i Salut Laboral que celebrarem a Barcelona, el dia 17 d'octubre de 2019, on les infermeres i infermers del Treball tindrem l'oportunitat de trobar-nos en aquesta nova cita.


La 6a. Jornada està organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Infermeria del Treball i Salut Laboral (ACITSL), i la Vocalia d'Infermeria del Treball del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).


En aquesta ocasió, el tema triat és "Reptes i Oportunitats de la prescripció/dispensació en infermeria del Treball". L'estructura prevista per a la Jornada inclou taules rodones relacionades amb aquesta temàtica i la participació dels professionals en els diferents ambits d'acció de l'especialitat.


Finalment, volem animar-vos a totes i tots a participar de manera activa a la 6a. Jornada Catalana d'Infermeria del Treball i Salut Laboral, i per això el Comitè Organitzador i Científic fa l'esforç de fixar unes quotes d'inscripció assequibles, amb l'objectiu de convertir aquesta Jornada en un punt de reunió imprescindible de la nostra especialitat. Us mantindrem informats a la web.

ORGANITZADA

SEU

PATROCINADORS

COMUNICACIONS

INSCRIPCIONS