Prescripció Infermera

Follow us:

Email: info@acitsl.org

ACITSL


ASSOCIACIÓ CATALANA D'INFERMERIA DEL TREBALL I SALUT LABORAL

Circular del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya sobre el posicionament al Reial-Decret de prescripció infermera.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya ha fet públic un posicionament sobre el Reial-Decret 1302/2018, de 22 d’octubre, pel qual es modifica el Reial-Decret 954/2015, de 23 d’octubre, pel qual es regula la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d’ús humà per part dels infermers.

Cliqueu aquí per veure el document de posicionament

 

El COIB desgrana el Reial Decret de la prescripció Infermera.

Després de quasi tres anys d’espera, avui entra en vigor les modificacions al Reial Decret de Prescripció Infermera i que arriben per posar fi a la situació insostenible en què es va deixar a les infermeres i infermers de tot l’Estat.

Entrem al detall del text per conèixer quines són aquestes modificacions.

 

El Consell de ministre aprova la modificació del Reial Decret de prescripció infermera.

Avui s'ha publicat el Decret que regula la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d'ús humà per part dels infermers. A l'espera d'1 Anàlisi més acurada, us fem a mans el text del Reial Decret 1302/2018, de 22 d'octubre, pel qual es modifica el Reial Decret 954/2015, de 23 d'octubre.

Cliqueu aquí per veure el Decret